LEgal

Terms of Service

Dobrodošli u Berza Bar!

 

Ovi uvjeti opisuju pravila i propise za upotrebu web lokacije Berza Bar koja se nalazi na adresi http://berzabar.me.

Pristupom ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvatate ove uvjete i odredbe. Ne nastavljajte koristiti Berza Bar ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama navedenim na ovoj stranici.

Sljedeća terminologija odnosi se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Obavijest o odricanju odgovornosti i sve ugovore: „Klijent“, „Vi“ i „Vaš“ odnosi se na vas, osobu koja se prijavljuje na ovoj web stranici i u skladu je s odredbama i odredbama kompanije. „Kompanija“, „Mi sami“, „Mi“, „Naši“ i „Mi“ odnosi se na našu Kompaniju. “Stranka”, “stranke” ili “nas” odnosi se i na klijenta i na nas same. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja neophodne kako bi se postupak naše pomoći Klijentu proveo na najprikladniji način izričito u svrhu ispunjavanja potreba Klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga Društva, u skladu s i podložno važećem zakonu Holandije. Svaka upotreba gore navedene terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovima i / ili on ili ona, uzimaju se kao zamijenjive i stoga se odnose na istu.

 

Kolačići

Upotrebljavamo upotrebu kolačića. Pristupanjem Berza Bar, prihvatili ste upotrebu kolačića u skladu s politikom privatnosti tvrtke Berza Bar.

Većina interaktivnih web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) kako bismo dobili podatke o korisniku za svaku posjetu. Kolačići se koriste na našoj web stranici kako bi se omogućila funkcionalnost određenih područja kako bi se olakšala osobama koje posjećuju našu web stranicu. Neki od naših partnera / oglašivača mogu također koristiti kolačiće.

 

Licenca

Ako nije drugačije navedeno, Berza Bar i / ili njegovi davaoci licenci posjeduju prava intelektualnog vlasništva na svim materijalima o Berza Baru. Sva prava intelektualnog vlasništva su zadržana. Ovom pristupu možete pristupiti iz Berza bara radi vlastite lične upotrebe, podvrgnuta ograničenjima postavljenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smete:

 • Objavite materijal iz Berza Bara
 • Prodaja, iznajmljivanje ili podlicenciranje materijala iz Berza Bara
 • Umnožite, umnožite ili kopirajte materijal iz Berza Bara
 • Redistribuirajte sadržaj iz Berza Bara

Ovaj Sporazum započinje datumom ovog Ugovora.

Dijelovi ove web stranice pružaju korisnicima mogućnost postavljanja i razmjene mišljenja i informacija u određenim dijelovima web stranice. Berza Bar ne filtrira, ne uređuje, ne objavljuje niti pregledava komentare prije njihovog prisustva na web mjestu. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja kompanije Berza Bar , njenih agenata i / ili podružnica. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri dopuštenoj važećim zakonima, Berza Bar neće biti odgovoran za komentare ili bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove prouzročene i / ili pretrpljene kao posljedica bilo koje uporabe i / ili objavljivanja i / ili pojavljivanja komentara na ovu web stranicu.

Berza Bar zadržava pravo da prati sve komentare i uklanja komentare koji se mogu smatrati neprimjerenim, uvredljivim ili uzrokovati kršenje ovih Uvjeta.

Vi jamčite i izjavljujete da:

 •                                 Imate pravo na komentare objavljivati ​​na našoj web stranici i imati sve potrebne dozvole i saglasnosti za to;
 •                                 Komentari ne zadiru ni u kakvo pravo intelektualnog vlasništva, uključujući bez ograničenja autorsko pravo, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
 •                                 Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na drugi način nezakonit materijal koji predstavlja narušavanje privatnosti
 •                                 Komentari se neće koristiti za privlačenje ili promovisanje poslovnih ili prilagođenih ili prikazivanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.

Ovim putem dajete Berza Bar neekskluzivnu licencu za upotrebu, reprodukciju, uređivanje i ovlaštenje drugih da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koje vaše komentare u bilo kojem obliku i formatu ili mediju.

 

Hiperveza do našeg sadržaja

Sljedeće organizacije mogu se povezati na našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

 • Vladine agencije;                                
 • Tražilice;
 • Novinske organizacije;
 • Distributeri internetskih imenika mogu se povezati s našom web stranicom na isti način kao što hipervezuju na web stranice ostalih navedenih poduzeća; i
 • Akreditovana preduzeća širom sveta, osim što traže neprofitne organizacije, trgovačke centre za dobrotvorne organizacije i dobrotvorne grupe za prikupljanje sredstava koje možda ne hipervezuju na našu web lokaciju.

  Te se organizacije mogu povezivati ​​na našu početnu stranicu, na publikacije ili na druge podatke web stranice sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumijeva sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje strane koja je povezuje i njenih proizvoda i / ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web lokacije stranke koja ga povezuje.

Možda ćemo razmotriti i odobriti druge zahteve za vezu od sledećih vrsta organizacija:

 • opće poznati izvori potrošačkih i / ili poslovnih informacija;
 • web stranice dot.com zajednice;
 • udruženja ili druge grupe koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;
 • mrežni direktori distributeri;
 • internet portali;
 • računovodstvene, pravne i konsultantske firme; i
 • obrazovne institucije i trgovinska udruženja.

Odobravat ćemo zahtjeve za povezivanje od ovih organizacija ako odlučimo da: (a) veza nas ne bi učinila nepovoljnijim prema nama samima ili prema našim akreditiranim tvrtkama; (b) organizacija nema nikakvih negativnih zapisa kod nas; (c) korist koju nam je vidljivost hiperveze nadoknađuje odsutnost Berza bara; i (d) veza je u kontekstu općih informacija o resursima.

Te se organizacije mogu povezati na našu početnu stranicu sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumeva sponzorstvo, odobravanje ili odobravanje strane koja je povezuje i njenih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web lokacije stranke koja ga povezuje.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u prethodnom stavku i želite se povezati s našom web stranicom, morate nas obavijestiti slanjem e-maila u Berza Bar. Uključite svoje ime, ime organizacije, kontakt podatke kao i URL svoje web stranice, popis svih URL-ova s ​​kojih namjeravate povezati našu web stranicu i popis URL-ova na našoj web lokaciji na koje želite veza. Sačekajte 2-3 nedelje za odgovor.

Odobrene organizacije mogu hipervezati na našu web stranicu kako slijedi:

 • Korištenjem našeg korporativnog imena; ili
 • Korištenjem jedinstvenog lokatora resursa koji je povezan; ili
 • Korištenjem bilo kojeg drugog opisa našeg Vebsajta koji je povezan s tim ima smisla unutar konteksta i formata sadržaja na stranicama stranke koja ga povezuje.

Nije dopušteno korištenje logotipa Berza Bara ili drugog umjetničkog djela za povezivanje ako nema ugovora o licenci za zaštitni znak.

 

iFrames

Bez prethodnog odobrenja i pismenog odobrenja ne smijete stvarati okvire oko naših web stranica koji na bilo koji način mijenjaju vizualnu prezentaciju ili izgled naše web stranice.

 

Sadržajna odgovornost

Nećemo biti odgovorni za bilo koji sadržaj koji se pojavi na vašoj Veb lokaciji. Slažete se da ćete nas zaštititi i braniti od svih tvrdnji koje se pojavljuju na vašoj web stranici. Nijedna veza ne smije se pojaviti na bilo kojoj web stranici koja se može tumačiti kao klevetnička, opscena ili kriminalna ili koja krši, na drugi način krši ili zagovara kršenje ili drugo kršenje bilo kojih prava trećih strana.

 

Vaša privatnost

Molimo vas pročitajte Politiku privatnosti

 

Rezerva prava

Pridržavamo pravo da tražimo da uklonite sve veze ili bilo koju određenu vezu na našu web stranicu. Prihvaćate da na zahtjev odmah uklonite sve veze na našu web stranicu. Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i pravila u bilo kojem trenutku. Stalnim povezivanjem na našu web stranicu, prihvaćate da se obvezujete i slijedite ove povezne uvjete i odredbe.

 

Uklanjanje veza sa naše web stranice

Ako na bilo kojoj web stranici pronađete bilo koji link koji je uvredljiv iz bilo kojeg razloga, slobodni ste u svakom trenutku kontaktirati nas. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nismo obavezni na to ili tako ili ćemo vam direktno odgovoriti.

Ne jamčimo da su informacije na ovoj web stranici točne, ne jamčimo za njenu potpunost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web lokacija ostane dostupna ili da se materijal na web mjestu ažurira.

 

Izjava o odricanju odgovornosti

U najvećoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom isključujemo sva predstavništva, garancije i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i upotrebu ove web stranice. Ništa u ovom odricanju odgovornosti neće:

 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili lične povrede;
 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prevaru ili lažno predstavljanje;
 • ograničite bilo koju od naših ili vaših obveza na bilo koji način koji nije dopušten važećim zakonom; ili
 • isključite bilo koju od naših ili vaših obaveza koje prema važećem zakonu ne mogu biti isključene.

Ograničenja i zabrane odgovornosti postavljene u ovom Odjeljku i drugdje u ovom odricanju odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) upravljati svim obvezama koje proizlaze iz odricanja odgovornosti, uključujući obaveze koje proizilaze iz ugovora, odštetu i kršenje zakonom propisane dužnosti.

Sve dok se web stranica i informacije i usluge na web mjestu pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.

 

Subscribe

Join Our Newsletter